info

TICKET INFO

TICKETS

De volgende tickets zijn verkrijgbaar:
Early Bird Ticket: €52,50 incl. fee
Regular Ticket: €62,50 incl. fee
VIP Ticket: €102,50 incl. fee
VIP Deluxe Ticket: €127,50 incl. fee

CORONA MAATREGELEN

We feesten door tot diep in de ochtend, mits de corona maatregelen dit toelaten. Mocht de 00:00 uur sluitingsregel van kracht blijven op 31 december, dan zullen wij de tijden van onze Oud & Nieuw editie wijzigen naar 16:00 – 00:00 uur met elk heel uur een spectaculaire countdown show!

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice van Paylogic.

WAT HOUDEN VIP TICKETS IN?

VIP Tickets houden het volgende in:
– Speciale VIP entree met rode loper
– Toegang tot VIP-deck met privé bar (exclusief consumpties)

WAT HOUDEN VIP DELUXE TICKETS IN?

VIP Deluxe Tickets houden het volgende in:
– Speciale VIP entree met rode loper
– Toegang tot Deluxe VIP-deck met privé bar (exclusief consumpties). Dit deck is een etage hoger gelegen dan het reguliere VIP-deck.
– Mooi uitzicht vanaf het Deluxe VIP-deck
– Ingericht met luxe meubilair inclusief zitplaatsen en staan tafels.

FESTICKET

Combineer TIKTAK New Years Eve met een hotel overnachting. Onze officiële partner Festicket biedt diverse pakketten aan (tickets met overnachtingen in alle prijsklassen).

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige nacht moet gaan worden, graag besparen.