Info

ROUTE

ADRES

AFAS Live, Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam-Zuidoost.

OPENBAAR VERVOER

AFAS Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. Het NS en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live. Plan snel en eenvoudig de route van huis naar AFAS Live met het openbaar vervoer via: www.9292ov.nl. Houd rekening met de beperkte reistijden wegens Oud en Nieuw. Plan je reis op tijd.

Metrolijn 52 en 54 rijden Oudejaarsnacht vanaf 01:30 uur ieder kwartier en vanaf 03:30 uur elk halfuur tussen Centraal station en Bijlmer Arena (vice versa). Vanaf 07:00 uur rijden ze de normale (zondags)dienstregeling van die dag.

Voorkom lange rijen bij de automaten zorg voor voldoende saldo op je ov kaart of reis met een GVB-dagkaart (te koop bij de meeste hotels of één van de andere verkooppunten).

AUTO

Vanaf Utrecht & Amsterdam:
– Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost.

Vanaf Amersfoort:
– Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen.
– Neem de A2, afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost.

PARKEREN

Je kunt parkeren in één van de dichtstbijzijnde parkeergarages: P4/P5/P6/ en P1. Let op: AFAS Live verkoopt geen parkeerkaarten meer aan de kassa tijdens evenementen. Huurders kunnen nog wel parkeerkaarten via AFAS Live afnemen voor de volgende locaties: P4, P5, en P6. De kosten zijn €15,- incl. btw. Het tarief in P1 betreft €25,-.

FESTICKET

Combineer TIKTAK New Years Eve met een hotel overnachting. Onze officiële partner Festicket biedt diverse pakketten aan (tickets met overnachtingen in alle prijsklassen).

TAXI

Naast AFAS Live is een taxi standplaats op het adres De Corridor 15.