Info

ALGEMENE INFO

DATUM EN TIJD

TIKTAK New Years Eve vindt plaats op zondag 31 december 2023 van 22:00 tot 06:00 uur in AFAS Live. De deuren sluiten om 03:00 uur. Binnen = binnen!

ADRES

AFAS Live, Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam-Zuidoost.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor TIKTAK New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

BETAALMETHODES

In AFAS Live kun je betalen met contant geld of pinpas.

IS ER EEN DRESSCODE

Heup-/nektasjes en trainingspakken zijn niet toegestaan. Het betreft een nieuwjaarsevenement, dus kleed je feestelijk!

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #TIKTAKNYE. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

KLUISJES

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in AFAS Live.

TASSENBELEID

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Tassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Toegestane tassen worden gecontroleerd.

HUISREGLEMENT

Check deze pagina voor het huisreglement.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij TIKTAK New Years Eve. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het evenement ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel bij het evenement leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.