info

Algemene info

DATUM EN TIJD

TIKTAK New Years Eve vindt plaats op maandag 31 december van 22.00 tot 06.00 uur in het Klokgebouw. De deuren sluiten om 03:00 uur. Er is geen deurverkoop.

ADRES

Klokgebouw, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor TIKTAK New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

TICKETS

De volgende tickets zijn verkrijgbaar:
Early Bird Ticket: €36,50 ex fee (SOLD OUT)
Regular Ticket: €41,50 ex fee
Late Bird Ticket: €46,50 ex fee
VIP Ticket: €70,00 ex fee
Group Ticket (5 personen): €182,50 ex fee

WAT ZIJN VIP TICKETS?

VIP Tickets houden het volgende in:
– Speciale VIP entree
– Toegang tot VIP-deck met privé bar (exclusief consumpties)
– Mooi uitzicht vanaf het VIP-deck

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Eventbrite via tiktak@eventbrite.nl.

BETAALMETHODES

In het Klokgebouw kun je munten halen met contant geld of pinpas.

IS ER EEN DRESSCODE?

Nee, maar de ervaring leert dat iedereen net iets meer moeite doet tijdens NYE evenementen.

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #TIKTAKNYE. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

GARDEROBE

Ja, er is een garderobe aanwezig in het Klokgebouw.

HUISREGLEMENT

Check deze pagina voor het huisreglement.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij TIKTAK New Years Eve. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het evenement ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel bij het evenement leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.