info

TICKET INFO

TICKETS

De volgende tickets zijn verkrijgbaar:
Early Bird Ticket: €36,50 ex fee (SOLD OUT)
Regular Ticket: €41,50 ex fee
Late Bird Ticket: €46,50 ex fee
Deluxe Ticket: €70,00 ex fee
Lady Ticket (2 dames): €39,00 ex fee
Group Ticket (4 personen): €36,50 ex fee

WAT HOUDEN LADY TICKETS IN?

Dankzij de Lady Tickets komen dames tegen een gereduceerd tarief gezamenlijk binnen. De hierboven genoemde prijs is per dame. Na aankoop van de lady ticket ontvang je een document met twee tickets. Let op; ieder kan indien gewenst apart naar binnen, het te ontvangen document bevat namelijk twee verschillende codes.

WAT HOUDEN GROUP TICKETS IN?

Dankzij de Group Tickets komt een groep van vier tegen een gereduceerd tarief gezamenlijk binnen. De hierboven genoemde prijs is per persoon. Na aankoop van de Group Ticket ontvang je een document met vier tickets. Let op; ieder kan indien gewenst apart naar binnen, het te ontvangen document bevat namelijk vier verschillende codes.

FESTICKET

Combineer TIKTAK New Years Eve met een hotel overnachting. Onze officiële partner Festicket biedt diverse pakketten aan (tickets met overnachtingen in alle prijsklassen).

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige nacht moet gaan worden, graag besparen.

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Eventbrite via tiktak@eventbrite.nl.