info

Algemene info

DATUM EN TIJD

TIKTAK New Years Eve vindt plaats op dinsdag 31 december van 22.00 tot 06.00 uur in de Maassilo Rotterdam. De deuren sluiten om 03.00 uur. Er is geen deurverkoop.

ADRES

Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor TIKTAK New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

TICKETS

Early Bird Ticket: €39,50 ex fee (SOLD OUT)
Regular Ticket: €44,50 ex fee (SOLD OUT)
Late Bird Ticket: €49,50 ex fee (SOLD OUT)
Superstar Ticket: €62,50 ex fee (SOLD OUT)
Lady Ticket (2 dames): €42,00 ex fee (SOLD OUT)
Group Ticket (4 personen): €39,50 ex fee (SOLD OUT)

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Eventbrite via tiktak@eventbrite.nl.

WAT HOUDEN SUPERSTAR TICKETS IN?

Superstar-Tickets houden het volgende in:
– Speciale entree (minder lange wachtrij)
– Toegang tot Superstar-deck met mooi uitzicht

WAT HOUDEN LADY TICKETS IN?

Dankzij de Lady Tickets komen dames tegen een gereduceerd tarief gezamenlijk binnen. De hierboven genoemde prijs is per dame. Na aankoop van de lady ticket ontvang je een document met twee tickets. Let op; ieder kan indien gewenst apart naar binnen, het te ontvangen document bevat namelijk twee verschillende codes.

WAT HOUDEN GROUP TICKETS IN?

Dankzij de Group Tickets komt een groep van vier tegen een gereduceerd tarief gezamenlijk binnen. De hierboven genoemde prijs is per persoon. Na aankoop van de Group Ticket ontvang je een document met vier tickets. Let op; ieder kan indien gewenst apart naar binnen, het te ontvangen document bevat namelijk vier verschillende codes.

BETAALMETHODES

Je kunt zowel contant als met de pinpas betalen in de Maassilo.

IS ER EEN DRESSCODE?

Nee, maar de ervaring leert dat iedereen net iets meer moeite doet tijdens NYE evenementen.

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #TIKTAKNYE. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

KLUISJES

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in de Maassilo.

HUISREGLEMENT

Check deze pagina voor het huisreglement.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij TIKTAK New Years Eve. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het evenement ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel bij het evenement leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.