info

ALGEMENE INFO

ANNULERING

Met slechts enkele weken te gaan tot TIKTAK NYE, zijn wij helaas genoodzaakt om de editie af te lassen vanwege de verlengde corona maatregelen van de overheid. Wij hebben ons uiterste best gedaan om dit jaar groots terug te komen en waren erg optimistisch. Dit is wederom een grote klap voor de gehele evenementen industrie en we hopen dat je ons support door jouw order te bewaren voor onze volgende editie in 2022!

TIKTAK NYE in Amsterdam en Rotterdam wordt verplaatst naar de nieuwe datum zaterdag 31 december 2022.

Alle kaartkopers van deze editie ontvangen een mailtje met daarin alle informatie over jouw ticket.

DATUM EN TIJD

TIKTAK New Years Eve vindt plaats op vrijdag 31 december 2021 van 22:00 tot 06:00 uur in de Maassilo Rotterdam. De deuren sluiten om 03:00 uur.

CORONA MAATREGELEN

We feesten door tot diep in de ochtend, mits de corona maatregelen dit toelaten. Mocht de 00:00 uur sluitingsregel van kracht blijven op 31 december, dan zullen wij ons best doen de tijden van onze Oud & Nieuw editie te wijzigen naar 16:00 – 00:00 uur met elk heel uur een spectaculaire countdown show!

ADRES

Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor TIKTAK New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

TICKETS

• Early Bird Ticket: €45,00 incl. fee
• Regular Ticket: €51,00 incl. fee
• Late Bird Ticket: €55,00 incl. fee
• Superstar Ticket: €68,00 incl. fee

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice van Paylogic.

WAT HOUDEN SUPERSTAR TICKETS IN?

Superstar Tickets houden het volgende in:
• Speciale entree (minder lange wachtrij)
• Toegang tot Superstar-deck met mooi uitzicht

BETAALMETHODES

Je kunt zowel contant als met de pinpas betalen in de Maassilo.

IS ER EEN DRESSCODE?

Nee, maar de ervaring leert dat iedereen net iets meer moeite doet tijdens NYE evenementen.

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #TIKTAKNYE. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

KLUISJES

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in de Maassilo.

HUISREGLEMENT

Check deze pagina voor het huisreglement.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij TIKTAK New Years Eve. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het evenement ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel bij het evenement leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.