Info

ROUTE

ADRES

Breepark, Bavelseparklaan 20, 4817 ZX Breda.

OPENBAAR VERVOER

Breepark is zeer gemakkelijk te bereiken met de bus vanuit Breda en Tilburg. Bushalte Breepark ligt op twee minuten loopafstand van Breepark. Plan snel en eenvoudig de route van huis naar Breepark met het openbaar vervoer via: www.9292ov.nl. Houd rekening met de beperkte reistijden wegens Oud en Nieuw. Plan je reis op tijd.

PENDEL BUSSEN

Voor bezoekers die met de trein reizen worden pendelbussen ingezet om hen te vervoeren van het treinstation naar het evenement. Voor een rit met de pendelbus moeten bezoekers een kaartje kopen.
De bussen rijden vanaf 31-12-2018 21.00 uur t/m 1-1-2019 08.00 uur.

De pendelbussen halteren aan de achterzijde van het station. Zij rijden (heen en terug) over de Terheijdenstraat, Oranjesingle, Wilhelminasingle en Claudius Prinsenlaan naar het evenemententerrein.

AUTO

Voer het volgende navigatie-adres in: Bavelseparklaan 20, 4817 ZX Breda. Volg bij aankomst de borden ‘Parkeren’ en de adviezen van de verkeersregelaars.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij Breepark.

FESTICKET

Combineer TIKTAK New Years Eve met een hotel overnachting. Onze officiële partner Festicket biedt diverse pakketten aan (tickets met overnachtingen in alle prijsklassen).

TAXI

Bij Breepark zullen taxi’s aanwezig zijn.