Info

Algemene info

GEVONDEN VOORWERPEN

Voor gevonden voorwerpen kun je het beste direct contact opnemen met Breepark via: https://breepark.nl/contact/.

DATUM EN TIJD

TIKTAK New Years Eve vindt plaats op zondag 31 december van 22.00 tot 07.00 uur in de evenementenhal van Breepark Breda. De deuren sluiten om 03:00 uur. Er is geen deurverkoop.

ADRES

Breepark, Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor TIKTAK New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

PENDELBUSSEN

Er rijden pendelbussen vanaf Station Breda (Stationsstraat) naar Breepark. Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur én 04:00 uur tot 08:00 uur rijden er elk kwartier bussen. Kosten hiervoor bedragen €10 euro retour. Je kunt het kaartje bij de bus contant betalen. 

TICKETS

Het evenement is uitverkocht.

WAT ZIJN VIP TICKETS?

VIP-Tickets zijn al uitverkocht en houden het volgende in:
– Speciale VIP entree met rode loper
– Toegang tot VIP-deck met privé bar (exclusief consumpties)
– Mooi uitzicht vanaf het VIP-deck

BETAALMETHODES

In Breepark kun je munten halen met contant geld of pinpas.

IS ER EEN DRESSCODE?

Nee, maar de ervaring leert dat iedereen net iets meer moeite doet tijdens NYE evenementen.

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #TIKTAKNYE. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

KLUISJES

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in Breepark.

HUISREGLEMENT

Check deze pagina voor het huisreglement.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij TIKTAK New Years Eve. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het evenement ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel bij het evenement leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.